Nyhetsbrev - maj 2022

Hej medlemmar! 

Stort tack till alla som var med på städdagen! Vi fick mycket gjort även om tiden var lite knappt tilltagen, men vi hade trevligt med efterföljande fika och korvgrillning

Årsstämma är planerad till den 20 juni. Kallelse kommer i brevlådan och på mail för er som lämnat e-postadress. Vi hoppas på bra väder så att vi kan vara i vår trädgård.

Ni är varmt välkomna att inkomma med motioner till stämman. Dessa vill vi ha senast den 27/5 för att hinna behandla dem och få med i kallelsen. Tänk på att den måste vara formulerad som ett beslutsunderlag (det skall gå att rösta ja eller nej).,

Vi vill på förekommen anledning be er om att se till att porten stängs ordentligt, framförallt på kvällstid. Styrelsen vet att porten krånglar vissa tider på året och planerar att eventuellt byta ut den. Detta finns inte i befintlig budget, men styrelsen utvärderar olika alternativ.

Tack till alla som var hemma och gjorde att OVK besiktningen gick smidigt! Vi fick bara två mindre anmärkningar. Berörda medlemmar är informerade om att åtgärder behövs för att vi skall få en godkänd OVK. 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen BRF Lindallén